13 aprilie 2014

Personalitaţi, locuri şi simboluri din lumea Jocurilor Olimpice de vară (I)

  Exponatul de filatelie tematica "Personalitaţi, locuri şi simboluri din lumea Jocurilor Olimpice de vară" realizat de d-l. Constantin Daniliuc.








2 comentarii:

  1. Cu scuzele mele pentru sugestie, personal, cred că este necesară o reactualizare a exponatului pentru "alinierea" lui la regulile mai noi ale regulamentelor FIP. Sugerez un studiu al cărţii domnului Dan Dobrescu, "Manualul expozantului tematician" ed. Axa 2008 şi al altor eventuale documentaţii. Lipsesc (aproape cu desăvârşire) informaţiile cu caracter filatelic asupra pieselor folosite şi ca urmare se pierd cel puţin 15 puncte la capitolul "Cunoştinţe, studiu personal şi cercetare filatelică"... Dacă mai scădem ceva şi de la "raritate", ne depărtăm simţitor de marile recompense şi e păcat de investiţie şi munca efectuată. Revin cu scuze "că mă bag" în comentarii dar, o fac cu cele mai bune intenţii !!!
    Bănuiesc că pe prima pagină, culorile reale sunt cele corecte pentru cercurile olimpice, pe blog fiind doar o eroare de calibrare la scanare....

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem convinşi că cele remarcate de d-vs sunt cunoscute de realizatorul exponatului şi la o reactualizare se vor regasi. Vă mulţumim pentru observaţii, ele sunt binevenite!

    RăspundețiȘtergere